خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«بایدن» شخصا وارد مذاکرات ترسیم مرزهایی دریایی با لبنان شد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 20 شهریور 1401 - 16:41
یک پایگاه خبری عبری زبان فاش کرد که رئیس جمهوری آمریکا شخصا وارد مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی شده است.
صهيونيستي،ترسيم،مرزهاي،دريايي،لبنان،مذاكرات،رئيس،بيروت

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه صهیونیستی «واللا» نوشت که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا شخصا وارد مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی میان بیروت و تل آویو شده است.
پایگاه واللا به نقل از یک مسئول عالی رتبه در دولت آمریکا افزود: بایدن تصریح کرده است که مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائیل پرونده ای مهم است و عدم حصول توافق میان طرفین ممکن است منجر به پیامدهای ناگوار برای منطقه شود.
به نوشته این پایگاه عبری زبان، رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر این مسئله و اهمیت حصول توافق طی هفته های آینده تاکید کرده است.
بر همین اساس، برخی مسئولان رژیم صهیونیستی مدعی شدند که در مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی با لبنان پیشرفت هایی حاصل شده است، با این وجود به برخی شکاف های در مذاکراتی که از طرف آموس هوکشتاین میانجی آمریکایی اداره می شود، اشاره کرده اند.
بر اساس اعلام منابع خبری، هوکشتاین روز جمعه گذشته در بیروت با میشل عون رئیس جمهور، نبیه بری رئیس پارلمان و نجیب میقاتی نخست وزیر پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرد.
پیشتر روزنامه صهیونیستی یسرائیل هایوم در گزارشی اعلام کرده بود که هوکشتاین روز پنج شنبه پس از دیدار با «ایال هولتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به لبنان سفر خواهد کرد.
این روزنامه با اشاره به اختلافات میان بیروت و تل آویو در مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی، رسیدن به توافق در این موضوع را سخت و پیچیده توصیف کرده بود.