خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاپید عازم آلمان برای گفت‌وگو درباره ایران

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 20 شهریور 1401 - 14:29
نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی امروز در سفری یک روزه برای گفت‌وگو با مقامات آلمانی درباره توافق احتمالی با ایران به این کشور می‌رود.
ايران،صهيونيستي،رژيم،اتمي،آلمان،لاپيد،مقاصد،سپتامبر،موقت

به گزارش مشرق، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی در سفری یک روزه، امروز یکشنبه (۱۱ سپتامبر) به آلمان می‌رود.
به گزارش رسانه صهیونیستی «وای‌نت نیوز»، او قرار است با «اولاف شولتز» صدراعظم، «فرانک-والتر اشتانمایر» رئیس‌جمهور و «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان درباره توافق احتمالی با ایران و نگرانی‌های فعلی رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کند.
پنجشنبه (هشتم سپتامبر) هم دفتر یائیر لاپید نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد رئیس موساد در سفرش به واشنگتن با مقام‌های اطلاعاتی و مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار و درباره ایران گفت‌وگو کرد.
دو روز قبل از آن، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم موقت صهیونیستی در سخنرانی در پارلمان آلمان با تکرار لفاظی، خواستار اعمال تحریم‌های سخت علیه ایران شد.
مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته لفاظی‌های خود علیه ایران را افزایش داده‌اند؛ با وجود این، حتی تحلیلگران صهیونیست نیز اذعان کرده‌اند که این رژیم در وضعیتی نیست که بتواند اقدامی برای تغییر دادن برتری راهبردی تهران انجام دهد.
کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای این کشور متهم کرده‌اند که ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.
ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند، اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای آن به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته، پیدا نکرده‌اند.