خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه خوشنویسی محسن گل‌محمدزاده در فرهنگسرای نیاوران

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 20 شهریور 1401 - 10:12
نمایشگاهی از آثار خوشنویسی محسن گل محمدزاده با عنوان «عشق و مستی» در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.
نمايشگاه،جشنواره،عشق،ساعت،مستي،نياوران،خوشنويسي،گالري،الي،شهريور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، در نمایشگاه «عشق و مستی» که از روز پنجشنبه ۲۴ شهریور، ساعت ۱۶، در گالری شماره ۲ این مجموعه بازگشایی خواهد شد، تعداد ۳۵ اثر در قالب چلیپا و ترکیب آزاد در معرض دید مخاطبان و هنردوستان قرار خواهد گرفت.
این هنرمند در آثار خود اشعار شاعران بزرگی چون حافظ، خیام، مولانا، هوشنگ ابتهاج، احمد شاملو، فریدون مشیری و … را به خط کشیده است.
محسن گل محمدزاده متولد سال ۱۳۵۵ در شهر سبزوار، از دوران کودکی یادگیری هنر خوشنویسی را آغاز کرده و با گذراندن دوره‌های آموزشی زیر نظر اساتیدی چون علی طوسی‌ثانی و سید علیرضا شرافت، درجه فوق ممتاز را کسب نموده است.
همچنین از آموزش‌های محمد علی سبزه‌کار و استاد رسول مرادی نیز بهره برده است.
از سوابق هنری این هنرمند خوشنویس می‌توان به برگزاری یک نمایشگاه انفرادی در دانشگاه حکیم سبزواری، نمایشگاه کلک (قلم) سرخ، طاعت استاد، سلسله عشق، قربان تا غدیر، هشت بهشت و همچنین شرکت در جشنواره آب، جشنواره رضوی یزد و بیرجند، جشنواره کردی در کردستان، شاهچراغ شیراز و جشنواره استانبول اشاره کرد.
نمایشگاه آثار خوشنویسی «عشق و مستی» در روزهای ۲۵ و ۲۶ شهریور از ساعت ۱۴ الی ۱۹ و در باقی روزها از ساعت ۱۰ الی ۱۹ در گالری شماره ۲ فرهنگسرای نیاوران میزبان علاقمندان خواهد بود.