خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش چشمگیر جان‌باختگان کرونایی در ایران/کرونا جان 19 نفر را گرفت

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 19 شهریور 1401 - 22:56
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۵۴ نفر رسید.
نفر،كشور،دُز،مبتلا،مجموع

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۱۵۴ نفر رسید.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:تاکنون ۶۵ میلیون و ۴۲ هزار و ۳۴۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۳۳ هزار و ۷۶۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۹ هزار و ۴۷۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۵۸۷ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۹ هزار و ۹۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۴۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۲۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۱۵۴ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.
۵۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۳ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۸۰۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۵ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۷۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام/