خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه آفریقا دومین برنامه ۱۰ ساله خود را اعلام کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 19 شهریور 1401 - 22:24
رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در مورد دومین برنامه ۱۰ ساله این اتحادیه گفت که اقداماتی در زمینه‌ های کشاورزی، انرژی پاک و فنی انجام خواهد شد.
آفريقا،اتحاديه،كشاورزي،كميسيون،نقل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، موسی فکی محمد رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در مورد برنامه ۱۰ ساله دوم این اتحادیه اعلام کرد: در این دوره تمرکزمان بر توسعه تولیدات کشاورزی در سراسر آفریقا، گذار به انرژی پاک و حوزه‌های تولید و فنی خواهد بود.
رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در این خصوص اضافه کرد: هدف ما ساخت جاده‌ های جدید برای ارائه حمل و نقل و ارتباطات بهتر در سراسر قاره، کاهش وابستگی خارجی با تقویت فناوری‌ های ارتباطی و حمایت از کشاورزی داخلی است.
اتحادیه آفریقا جایگزین سازمان وحدت آفریقا است که در سال ۲۰۰۲ با هدف بالابردن صلح، اتحاد و همکاری بین کشورهای آفریقایی تاسیس شد و در حال حاضر ۵۵ کشور (تمامی کشورهای آفریقا) عضو آن هستند.
مقر اصلی این سازمان در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی است.