خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی هوای کرج در وضعیت خطرناک قرار گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 شهریور 1401 - 20:30
کرج- شاخص کیفیت هوای کرج در وضعیت خطرناک قرار گرفته است.
كيفيت،وضعيت،ناسالم،حساس

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های سنجش کیفیت آلودگی هوای استان البرز، شاخص بر خط کیفیت هوا ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در ایستگاه کرج هم‌اکنون بر روی عدد ۳۱۲ قرار گرفته و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
بر همین اساس شاخص آلودگی هوا در شهرستان‌های اشتهارد، فردیس، ساوجبلاغ و نظرآباد به ترتیب ۱۵۳، ۱۸۵، ۲۷ و ۹۷ است که بر این مبنا شاخص کیفیت هوای اشتهارد و فردیس در وضعیت ناسالم، نظرآباد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و ساوجبلاغ در وضعیت سالم قرار دارد.
گرد و غبار و تردد خودروها عامل کاهش کیفیت البرز شده است.
بر این اساس ساکنان کرج به ویژه گروه‌های حساس از جمله بیماران قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان به غیر از موارد ضروری از خانه خارج نشوند.