خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبر انصارالله: ملت یمن برای مقابله با متجاوزان مصمم است

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 04:11
رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی تاکید کرد که مردم این کشور برای مقابله با متجاوزان عزم خود را جزم کرده‌اند.
جنايت،متجاوزان،يمن،سعودي،متجاوز،ارتكاب،اعتراف،ائتلاف،پنجشنبه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، «سید عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر جنبش انصار الله یمن گفت جنایت های مستمر متجاوزان، هرگز اراده ملت یمن را سست نمی کند و ملت ما برای مقاومت و مقابله با متجاوزان عزم خود را جزم کرده است.
وی افزود بدترین کارنامه جنایی جهان در حال حاضر متعلق به ائتلاف متجاوز و در رأس آنها عربستان سعودی و امارات است.
روز پنجشنبه بر اثر حملات جنگنده‌های دشمن سعودی به منازل مردم در صنعاء، دست‌کم 70 تن شهید و زخمی شدند.
از سوی دیگر ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی اماراتی آمریکایی به ارتکاب جنایت هولناک متجاوزان در محله الرباط صنعاء در روز پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت اعتراف کرد.
این سخنگو با اتفاقی خواندن جنایت متجاوزان از بازنگری فراگیر و بررسی عملیاتی و توضیح عاملان (ارتکاب این جنایت) درباره احتمال وارد آمدن خسارت به غیرنظامیان سخن گفته که اعتراف آشکار به ارتکاب این جنایت ضد بشری قلمداد می‌شود.
عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.
انتهای پیام/.