خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمازدگی زائران تهدید می کند - اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 شهریور 1401 - 12:54
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: 130 نیروی بهداشتی جهت نظارت بر موارد بهداشتی مواد غذایی و آب و حفظ سلامت زائران در مرز خسروی حضور دارند.
مرزي،خسروي،پايانه،آمبولانس،كرمانشاه،سرد،صفر

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: 130 نیروی بهداشتی جهت نظارت، نمونه‌گیری آلتور و کرونا، آزمایش آب، کلرسنجی و غیره در مرز خسروی حضور دارند.
وی با بیان اینکه نقطه صفر مرزی مجهز به چادر اتاق سرد به استعداد 17 تخت است عنوان کرد: چهار پایگاه بهداشتی در پایانه مرزی خسروی و دو مرکز جامع سلامت در پایانه مرزی و یک کیلومتری پایانه جهت انجام خدمات ویزیت توسط پزشک و ارائه دارو رایگان، آزمایشگاه بیوشیمی و میکروبی ایجاد شده است.
هومن رفیعی رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه در مرز خسروی میزبان خیل عظیمی از زائرن هستیم اظهار داشت: در نقطه صفر مرزی با 10 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، اتاق سرد، درمانگاه و تیم‌های پیاده بین مردم در حال خدمت‌رسانی به زائران هستیم.
وی عنوان کرد: سرم تراپی در حال انجام است و بیشتر بیماران افرادی هستند که به دلیل گرمای هوا دچار ضعف و بی‌حالی شده‌اند اما مورد خاصی رخ نداده و اقدامات درمانی به خوبی در حال انجام است.
انتهای پیام/