خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فساد اخلاقی صهیونیست‌ها در مغرب مردم را به خیابان کشاند+ عکس

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 19 شهریور 1401 - 10:29
پس از فاش شدن مدارکی از فساد اخلاقی و مالی در کنسولگری رژیم صهیونیستی در مغرب، مردم این کشور به خیابان آمده و پرچم این رژیم را به آتش کشیدند.
رژيم،صهيونيستي،مغرب،رباط،تظاهرات،كشور،كنسولگري

به گزارش مشرق، ده‌ها نفر شب گذشته مقابل پارلمان مغرب در رباط درپی فاش شدن فساد اخلاقی در کنسولگری رژیم صهیونیستی در این کشور علیه عادی سازی روابط با این رژیم تظاهرات کردند.
به گزارش فرانس ۲۴، تظاهرات کنندگان در محکومیت همگرایی بین مغرب و رژیم صهیونیستی و علیه سفیر این رژیم در مغرب و ناصر بوریطه، وزیر خارجه این کشور شعار سر دادند.
تظاهرات مردم مغرب پس از آن صورت گرفت که گزارش‌هایی مبنی بر وقوع سرقت و آزار و اذیت جنسی علیه زنان مغربی در دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در رباط افشا شد.
رژیم صهیونیستی در پی این گزارش‌ها سفیر خود در مغرب را برای تحقیق و بازجویی احضار کرد.
پنج روز پیش رادیو رژیم صهیونیستی نتیجه تحقیقات درباره فسادهای مالی و اخلاقی در کنسولگری رژیم صهیونیستی در رباط را فاش کرد.
بر اساس این گزارش، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی درباره حوادثی مانند سوء استفاده از زنان، آزار جنسی، گم شدن هدایا و درگیری‌های شدید میان کارمندان این کنسولگری تحقیق کرده است.
رسانه‌های مغرب نیز با اشاره به رسوایی‌های صورت گرفته در دفتر ارتباط رژیم صهیونیستی در رباط، پایتخت این کشور اعلام کردند که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی شماری از دیپلمات‌ها در این دفتر را برکنار یا مجبور به استعفا کرده است که تاکنون نام چهارنفر از آن‌ها منتشر شده است.
در دسامبر ۲۰۲۰ رژیم صهیونیستی و مراکش از سر گیری روابط بین خود را پس از توقف آن در سال ۲۰۰۰ اعلام کردند و مراکش پس از امارات، بحرین و سودان چهارمین کشور عربی بود که در سال ۲۰۲۰ با عادی سازی موافقت کرد.
این درحالی بود که مردم مغرب از همان ابتدا با این عادی سازی مخالف بودند و چندین بار در تاریخ‌های مختلف با تظاهرات کردن این اعتراض را نشان دادند.