سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همچنان مرز باشماق به روی زائران بسته است

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 شهریور 1401 - 09:41
مریوان- فرماندار مریوان گفت: به دلیل کمبود وسیله نقلیه عمومی در خاک عراق هنوز امکان حضور زائران در این مرز داده نمی شود و تقاضای ما این است که زائران در داخل شهر مریوان بمانند.
زائران،مريوان،تردد،مشكل

اسماعیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به دلیل کمبود امکانات در اقلیم کردستان عراق و حجم بالای تردد زائران، فعلاً تردد از مرز باشماق مریوان ممکن نیست و زائران تا رفع مشکل، صبور باشند.
وی از زائران خواست در محل‌های اسکان در شهر مریوان حضور داشته باشند و به مرز باشماق مراجعه نکنند.
فرماندار مریوان خاطرنشان کرد: به محض رفع مشکل از جانب طرف عراقی، تردد و پذیرش زائران انجام خواهد شد.
احمدی افزود: عمده مشکل این است که ما در کشور عراق با کمبود وسیله نقلیه مواجه هستیم لذا زائران عزیز صبوری کنند حتماً همه آنها اعزام می‌شوند.