خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی جهانی اربعین حسینی زمینه ساز تمدن نوین اسلامی است

مهر | استان‌ها | جمعه، 18 شهریور 1401 - 14:59
کاشان - امام جمعه کاشان گفت: راهپیمایی جهانی اربعین حسینی زمینه ساز تمدن نوین اسلامی است.
اشاره،حسيني،دشمن،اربعين،كاشان،اروپا،تفرقه،راهپيمايي،رويداد،و ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان با اشاره به در پیش بودن اربعین سید و سالار شهیدان اظهار داشت: این رویداد جهانی مقدمه‌ای برای ظهور امام زمان (عج) است.
وی با بیان اینکه راهپیمایی اربعین حسینی زمینه ساز تمدن نوین اسلامی است، ابراز داشت: حضور تاریخی مؤمنان از اقصی نقاط جهان اسلام نشان از عظمت شعائر حسینی است.
دسیسه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه بین مسلمین
امام جمعه کاشان با اشاره به دسیسه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان تصریح کرد: آنها به دنبال ساختن یک مرز ساختگی شیعه و سنی هستند در صورتی که مرز اصلی برای مسلمانان کفر و ایمان است.
وی با اشاره به اینکه رویدادهایی همانند راهپیمایی اربعین خود وحدت آفرین است، خاطرنشان کرد: دشمن برای تحت شعاع قرار دادن این رویداد جهانی از هیچ تلاشی فروگذار نکرد که یک نمونه آن آشوب‌های چند هفته اخیر در عراق بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول ۴۳ سال گذشته تمام دسیسه‌های دشمن را نقش بر آب کرده است، گفت: این در حالی است که اگر حتی یک پنجم از این حجم از توطئه و دشمنی بر علیه هر کشور دیگری بود نظام آن کشور را ساقط کرده بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موقعیت کنونی جهان گفت: جنگ روسیه و اوکراین باعث شده است که روسیه خط صادرات گاز خود را به اروپا ببندد و اروپا را با یک بحران جدی روبرو کند.
نماینده ولی فقیه در منطقه کاشان با بیان اینکه اروپا با این شرایط به دوران استفاده از زغال سنگ بر می‌گردد، تاکید کرد: ایران با وجود تمام دشمنی‌ها در شرایط مطلوب غذایی و انرژی است.