خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عنایت قمر بنی هاشم(ع) به بندگان

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | جمعه، 18 شهریور 1401 - 14:24
مقام قمر بنی هاشم(ع) به حدّی زیاد است که بندگان را از مسیر معصیت دور می‌کند.
معصيت،كربلا،فرمودند،گناه،نگه

در «طوبای کربلا» از مرحوم کربلایی احمد طهرانی نقل شده است: در همان مدتی که در کربلا زندگی می‌کردم، چندین موقعیت گناه برایم فراهم شد؛ ولی من از آن‌ها سرباز زدم؛ زیرا مطمئن بودم که این‌ها امتحان الهی است و هرگونه لغزشی در آن‌ها کار آدم را می‌سازد.
در یکی از آن روزها، چندبار شرایط معصیت فراهم شد؛ ولی هر بار از آن‌ها رو برگرداندم.
دیگر از خود بی خود شده بودم و به حرم قمر بنی هاشم (ع) پناه بردم و در آن جا به حضرت عرض کردم: بنده به خاطر تقرّب به شما، از لذت معصیت چشم پوشی کردم و حضرت (ع) در جواب فرمودند: گمان نکن که تو با دست خود کاری انجام داده ای!
ما تو را نگه داشته ایم و به تو اراده دوری از گناه را داده ایم؛ وگرنه تو به خودی خود، هیچ نیستی و ایشان در تکمیل این موضوع فرمودند: دست ولایت است که ورشکسته‌هایی مثل ما را نگه داشته است و اگر ما را به خودمان واگذارند، عاقبت، همه ما طلحه و زبیر از کار در می‌آییم.