خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان با رقابت کاپیتان و یارانش- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 18 شهریور 1401 - 12:12
مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی 2022 جهان از فردا (19 شهریور) با حضور 4 کشتی گیر ایرانی روی تشک آغاز خواهد شد.
ملي،تيم،كيلوگرم،روز،مسابقات

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بعد از نایب‌قهرمانی تیم ملی فرنگی ایران در مسابقات سال گذشته، مسابقات قهرمانی سال 2022 جهان از فردا (شنبه) در بلگراد آغاز خواهد شد.
تیم ملی که روز شانزدهم شهریور در صربستان حاضر شد، فردا 4 نماینده در مسابقات روز اول خواهد داشت.
پویا دادمرز در 55 کیلوگرم، محمدرضا مختاری در 72 کیلوگرم، محمدعلی گرایی در 77 کیلوگرم و ناصر علیزاده در 87 کیلوگرم چهار فرنگی‌کاری هستند که در روز اول به مصاف حریفان خواهند رفت.
از این جمع دادمرز و علیزاده برای اولین بار صاحب دوبنده تیم ملی بزرگسالان شده‌اند، مختاری که سال گذشته نیز در عضویت تیم ملی بود، دومین تجربه جهانی‌اش را پشت سر می‌گذارد و محمدعلی گرایی کاپیتان تیم ملی فرنگی باتجربه‌ترین فرنگی‌کار ایران در روز نخست است که سه مدال برنز سال‌های 2017، 2019 و 2021 قهرمانی جهان را در کارنامه دارد.
انتهای پیام/