خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رگبار و رعد و برق در استان‌های شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 18 شهریور 1401 - 09:47
جمعه و شنبه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.
بيني،روز،گردوخاك،وزش،البرز

امروز در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.
روز شنبه این وضعیت در شمال استان‌های خراسان رضوی و آذربایجان شرقی نیز پیش بینی می‌شود.
دریای خزرنیز تا روز شنبه مواج است.
روز‌های یکشنبه و دوشنبه بارش پراکنده در استان‌های ساحلی خزر رخ خواهد داد.
در پنج روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، برخی نقاط استان هرمزگان و ارتفاعات کرمان رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت گاهی گردوخاک پیش بینی می‌شود.
روز‌های شنبه تا دوشنبه در شمال شرق، شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید گاهی گردوخاک پیش بینی می‌شود.
در این مدت در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کاهش دما خواهیم داشت.
طی پنج روز آینده در برخی نقاط استان‌های خوزستان، ایلام و کرمانشاه احتمال پدیده گردوخاک وجود دارد.