خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بشار الجعفری: توافق کاهش تنش در ادلب موقت است

مهر | بین‌الملل | جمعه، 27 اردیبهشت 1398 - 21:05
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل امروز جمعه در جلسه شورای امنیت درباره سوریه گفت: توافق کاهش تنش در ادلب موقت است.
سوريه،امنيت،شوراي،متحد،توافق،ملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد امروز (جمعه) در جلسه شورای امنیت درباره اوضاع در سوریه گفت: بعضی از اعضای شورای امنیت همچنان به نادیده گرفتن جنایات جنگی ائتلاف آمریکایی غیر قانونی در سوریه با همکاری با گروهک‌های شبه نظامی وابسته به آن مانند قسد، و انهدام کامل شهر الرقه و کشتن و آواره کردن مردم آن، ادامه می‌دهند.
وی افزود: رویکرد بعضی از اعضای شورای امنیت نشان دهنده حمایت از تروریست‌ها و مانع تلاش‌های دولت سوریه برای حفاظت از شهروندان خود و مبارزه با تروریسم است.
نماینده سوریه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: توافق کاهش تنش در ادلب موقت است و هرکس باید آگاه باشد که حفظ این توافق نیازمند التزام ترکیه به پایان دادن به اشغال مناطق گسترده ای از سوریه، و توقف حمایت خود از گروهک‌های تروریستی در ادلب است.