خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم تیراندازی نیروهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان به مواضع هم

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 شهریور 1401 - 12:30
باکو از تیراندازی مجدد نیروهای ارمنستان به مواضع نیروهای جمهوری آذربایجان در نقاط مرزی خبر داد.
ارمنستان،آذربايجان،جمهوري،روسيه،نيروهاي،ارشد،حمل،نقل،دفاع،وزارت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، باکو صبح پنجشنبه (هشتم سپتامبر) از تیراندازی مجدد نیروهای ارمنستان به مواضع نیروهای جمهوری آذربایجان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری «آذرتاج» وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که یگان‌های نیروهای مسلح ارمنستان چهارشنبه شب با سلاح‌های مختلف مواضع ارتش جمهوری آذربایجان را در نقاط مرزی مورد هدف قرار دادند.
این وزارتخانه از اقدام متقابل یگان‌های ارتش جمهوری آذربایجان خبر داد.
این در حالی است که وزارت دفاع ارمنستان سه‌شنبه گفت که یکی از نظامیان این کشور در یک پاسگاه جنگی در مرز شرقی با جمهوری آذربایجان با شلیک نیروهای این کشور کشته شد.
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با رد ادعای ارمنستان، آن را به «دروغ پردازی» متهم کرد.
این در حالی است که مقامات ارمنستان و جمهوری آذربایجان با میانجی‌گری روسیه در مورد تعیین حدود مرزها و سایر موارد، درگیری در قره باغ کوهستانی را متوقف کردند.
اتحادیه اروپا نیر تاکنون چهار دور گفت‌وگوهای سه‌جانبه را با مقامات ارشد جمهوری آذربایجان و ارمنستان با هدف پیشبرد تلاش‌های صلح و برقراری مجدد خطوط حمل و نقل برگزار کرده است.
در همین رابطه یک مقام ارشد ارمنستان گفت که هنوز موارد کلیدی منجر به توافق صلح بین دو کشور فراهم نشده است.
«آرمان یگویان» مقام ارشد پارلمان ارمنستان گفت: «توافق بر سر نقاط اساسی هنوز حاصل نشده است.»
در رویداد مرتبط دیگر، نخست وزیر ارمنستان در نشست عمومی هفتمین مجمع اقتصادی شرق در «ولادی‌‌وستوک» در روسیه گفت که ارمنستان علاقه زیادی به از سرگیری ارتباطات حمل و نقل با جمهوری آذربایجان دارد.
«نیکول پاشینیان» گفت که ایده پشت این پروژه این است که ارمنستان از طریق آذربایجان و جمهوری آذربایجان از طریق ارمنستان به مسیرهای حمل و نقل دسترسی داشته باشند.
وی ادامه داد: «از نظر جهانی، این فرصتی برای باز کردن مسیرهای تجاری بین‌المللی جدید است.
باید بگویم که ما بسیار به این امر علاقه‌مندیم.» پاشینیان همچنین با بیان این که این موضوع در آینده نزدیک با حمایت روسیه حل خواهد شد، خاطرنشان کرد در حال حاضر پیشرفت‌هایی در کار کمیسیون سه جانبه ارمنستان، جمهوری آذربایجان و روسیه برای رسیدگی به این موضوع ایجاد شده است.
انتهای پیام/