سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکل بنگاه‌های اقتصادی بوشهر نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 شهریور 1401 - 11:18
بوشهر- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته هشت واحد صنعتی راکد استان بوشهر به چرخه فعالیت و تولید بازگشت.
رفع،اجرايي،مشكلات،استان،توليد،اقتصادي،كارگروه،بوشهر،تسهيل،وا ...

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفوی صبح پنجشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر اظهار داشت: به منظور حمایت از واحدهای تولیدی و بازگشت واحدهای راکد به تولید برنامه‌های مهمی را در استان بوشهر داریم.
وی افزود: مسائل و مشکلات چند بنگاه اقتصادی در زمینه معدن، صنایع معدنی و گردشگری که در بخش‌های تولید و اجرایی دچار مشکلات متعددی بودند در حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل به صورت رو در رو و با دستور مستقیم معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر مورد بررسی و تصمیم گیری نهایی جهت تعیین مصوبه مربوطه قرار گرفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: هر یک از دستور کارها را به صورت جداگانه مورد بررسی و کارشناسی دقیق قرار داده و با در نظر گرفتن قوانین و مقررات جاری از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا نسبت حل مشکلات تولید کنندگان و اجرای طرح‌های سرمایه گذاران همکاری و مساعدت مطلوب کنند تا انگیزه متقاضیان جهت کسب و کارها و رونق اقتصادی بیشتر شود.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون مصوبات متعددی در راستای رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان شامل پیگیری تأمین سرمایه ثابت و در گردش، راه اندازی واحدهای تولیدی راکد، امهال بدهی معوق بانکی، پیگیری اعطای تسهیلات، تأمین تجهیزات و مواد اولیه، تکمیل زیر ساخت‌های لازم نظیر تأمین آب و برق و گاز، معافیت‌های مالیاتی، رفع مشکل زیست محیطی، رفع مشکلات ارزی و سایر موارد از طریق جلسات کارگروه تسهیل مصوب و جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.
صفوی با اشاره به اینکه جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به عنوان یک ظرفیت مناسب برای رونق کسب و کار در حوزه اقتصادی است عنوان کرد: طی یک ساله گذشته تعداد ۲۳ جلسه کارگروه با ۴۵۰ مصوبه در استان داشته ایم که تعداد ۳۳۰ مورد آن تا کنون با همکاری دستگاه‌های دولتی و بانک‌های عامل اجرایی شده و مابقی در دست اجرا است.