خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارقان پرونده های بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز دستگیر شدند- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 17 شهریور 1401 - 10:13
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز در خصوص پرونده های راکد سرقت شده از این بیمارستان گفت: 2 سارق این پرونده ها با پیگیری حراست این بیمارستان شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات انتظامی شدند.
انتظامي،پيگيري،بيمارستان،مقامات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام خمینی (ره)، احمدرضا مهتدی در خصوص پرونده‌های راکد سرقت شده از این بیمارستان اظهار داشت: 2 سارق این پرونده‌ها با پیگیری حراست این بیمارستان شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات انتظامی شدند.
وی افزود: تعدادی از پرونده‌ها عودت داده شده و موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی در حال پیگیری است.
وی گفت: در بررسی‌ اولیه مشخص شد، انگیزه متهمان از این اقدام فروش به عنوان کاغذ باطله بوده است که منتظر اظهار نظر مقامات انتظامی در این خصوص هستیم.
انتهای پیام/735/ن