خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوربین‌ شناورهای بدون سرنشین توقیف شده توسط ایران ناپدید شدند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 شهریور 1401 - 22:41
وزارت دفاع آمریکا از مفقود شدن دوربین‌های کشتی‌های بدون سرنشین آمریکایی توقیف شده توسط ایران خبر داد.
شناور،سرنشين،آمريكا،رايدر،پنتاگون،سپاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «پاتریک رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در کنفرانس مطبوعاتی روزانه خود گفت که دوربین‌های ناوهای بدون سرنشین آمریکایی (IDA) که توسط ایران در دریای سرخ توقیف شده بود، مفقود شده است.
این مقام پنتاگون در ادامه اضافه کرد که نمی‌دانند این دوربین‌ها در دست نیروهای ایرانی است یا خیر.
وی در این خصوص ادامه داد: دقیقاً نمی‌دانیم چه اتفاقی برای آن دوربین‌ها افتاده است.
رایدر ادعا کرد که مطمئن نیست آیا ایالات متحده برای یافتن آنها تلاش خواهد کرد یا نه، زیرا هیچ دوربین نظامی یا فناوری حساسی وجود ندارد!
این در حالی است که ارتش آمریکا هفته گذشته با صدور بیانیه‌ای ادعا کرده بود: نیروی دریایی آمریکا تلاش سپاه پاسداران را برای تصرف یک شناور بدون سرنشین که توسط ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس اداره می شد را خنثی کرده است!
شناور پشتیبانی نیروی دریایی سپاه (شهید بازیار) درحال بکسل کردن شناور کاوشی بدون سرنشین آمریکایی بود!