خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت آمریکا از میزبان منافقین- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 شهریور 1401 - 21:12
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه ای از آلبانی میزبان منافقین در خصوص ادعاهای سایبری این کشور علیه ایران حمایت کرده است.
ايران،آلباني،كشور،سفير،حملات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آدرین واتسون سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای از آلبانی میزبان منافقین در خصوص ادعاهای سایبری این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده است.
سخنگوی شورای امنیت ملی ایالات متحده در بیانیه ادعایی خود نوشته آمریکا حمله سایبری ایران به متحد ما در ناتو را به شدت محکوم می‌کند.
آلبانی در اقدامی خصمانه امروز چهارشنبه به سفیر و دیپلمات‌های ایران 24 ساعت مهلت داد تا خاک این کشور را ترک کنند.
رویترز به نقل از نخست وزیر آلبانی گزارش داد که این کشور تصمیم به اخراج سفیر ایران در آلبانی کرده و به همه دیپلمات‌های ایران اعلام کرده که در عرض 24 ساعت خاک آلبانی را ترک کنند.
نخست وزیر آلبانی مدعی شده است که ایران در حملات سایبری علیه این کشور دست داشته و این تصمیم در واکنش به این حملات بوده است.
وی همچنین گفت که کشور همه روابط دیپلماتیک خود با جمهوری اسلامی ایران را قطع کرد.
انتهای پیام/