سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساماندهی گلزارهای شهدا در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 16 شهریور 1401 - 20:41
یاسوج_ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی گلزارهای شهدا در استان ضروری بوده و باید مورد توجه دستگاه‌ها قرار بگیرد.
پارسيان،شهدا،نژاد،قوانين،ايثارگري

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا پارسیان نژاد در نشست شورای ترویج و توسعه ایثار و شهادت، افزود: دستگاه‌های خدمات رسان و بخش‌های مختلف دستگاهی استان حمایت‌های لازم را برای مرمت و بازسازی گلزارهای شهدا، بهبود راه‌های دسترسی و تأمین خدمات در این گلزارها داشته باشند.
پارسیان نژاد تصریح کرد: همچنین بازسازی تمثال مطهر شهدا در استان و برگزاری یادواره‌های شهدا در مناطق مختلف مورد تاکید است.
پارسیان نژاد بر تحقق توجه به قوانین جذب نیرو تاکید کرد و گفت: رعایت سهمیه ایثارگری و جلوگیری از انحراف در قوانین با توجه به حمایت از جامعه ایثارگری ضروری است.
پارسیان نژاد با اشاره به آمار بیکاری در بین فرزندان شهدا و ایثارگران، گفت: دستگاه‌ها در جذب و آزمون‌های استخدامی با تکیه بر قوانین ایجاد شده حمایتی اقدام کنند.