خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس 7هزار واحد افت کرد- اخبار بازار سهام

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 16 شهریور 1401 - 14:53
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت 7 هزار واحدی روبرو شد.
بازار،فرابورس،افت،بيشترين،شاخص،واحد،قرار،ايران

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 4میلیارد و 615میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 2هزار و 980میلیارد تومان در بیش از 282هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 7 هزار و 975واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 412هزار و 859واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های معدنی و صنعتی چادرملو، ملی صنایع مس ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل شرکت‌های مخابرات ایران، فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش و داده گستر عصر نوین با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3میلیارد و 717میلیون ورقه به‌ارزش 9هزار و 514میلیارد تومان در 215هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 58واحد افت کرد و در ارتفاع 19هزار و 118واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگ آهن گهر زمین، پتروشیمی زاگرس و پلیمر آریا ساسول بیشترین اثر مثبت بر این نماگر به نام توسعه سامانه نرم‌افزاری نگین، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و آهن و فولاد غدیر ایرانیان شد.
انتهای پیام/