خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1100 نفر از خدمات طرح نذر آب در اردبیل بهره مند شدند- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 شهریور 1401 - 14:13
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از بهره مندی 1100 نفر از خدمات طرح نذر آب 5 در شهرستان های مشگین شهر و گرمی خبر داد.
طرح،نفر،آب،روستاهاي،پزشكي،جمعيت،بهره،فرهنگي،مشگين،عليا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عزت‌اله ضربی ظهر امروز در جلسه هماهنگی طرح نذر آب 5 از بهره مندی 1100 نفر از خدمات طرح نذر آب 5 در شهرستان‌های مشگین‌شهر و گرمی خبر داد و اظهار داشت: این طرح در روستای کلی علیا از توابع بخش ارشق مشگین شهر و روستاهای وان و اوچ آغاج شهرستان گرمی برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری طرح از 13 تا 15 شهریور ماه در این روستاها تشریح کرد: این طرح در راستای اهداف و ماموریت های اجتماعی جمعیت هلال احمر با استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت داوطلبان در روستاهای کم برخوردار اجرا و علاوه بر اهدای آب به مردم روستاهای مذکور، خدمات تخصصی پزشکی و دارویی رایگان با حضور اکیپ پزشکی متخصص و پیراپزشکان داوطلب، توزیع بسته های معیشتی، بهداشتی، فرهنگی و لوازم التحریر در بین خانواده های نیازمند، برگزاری کارگاه های آموزشی، فرهنگی و حقوقی، خدمات دامپزشکی و ارائه خدمات توانبخشی و تیم سحر برای کودکان انجام شد.
این مسئول با بیان اینکه در این طرح 1100 نفر از خدمات هلال احمر استان بهره مند شدند، تصریح کرد: 566 نفر از خدمات تخصصی پزشکی و دارویی رایگان، 300 نفر از بسته های معیشتی، بهداشتی، فرهنگی و لوازم التحریر، 234 نفر از خدمات آموزشی بهره مند و ارائه خدمات دامپزشکی، مشاوره حقوقی و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و معلولین از دیگر برنامه های این جمعیت بود.
ضربی با اشاره به عملیات احداث پروژه منبع آب در روستای کلی علیا شهرستان مشگین شهر و غبارروبی مزار شهدا، افزود: این طرح با مشارکت 123 نفر از داوطلبان و پرسنل این جمعیت انجام یافت.
انتهای پیام/142