اصولی: اسکوچیچ سرمربی تیم ملی است؛ متوجه اصرار روی برخی مسائل نمی شوم/ در جلسه امروز درباره کی روش صحبتی نشد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم
سخنگوی فدراسیون فوتبال اعلام کرد در جلسه امروز هیئت رئیسه این فدراسیون صحبتی در مورد بازگشت کارلوس کی روش به تیم ملی نشده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، احسان اصولی پس از جلسه امروز (سهشنبه) هیئت رئیسه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عمده مباحث و صحبتهای مطرح شده در جلسه، گزارشهایی بود که از بخشهای مختلف فدراسیون مانند وضعیت تیمهای ملی ارائه شده بود.
کارهایی که از قبل در حال پیگیری بود و بیشتر جنبه سازمانی داشت، مصوبات هیئت رئیسه را اخذ کرد.
برای ما مهم است که تمام تیمهای ملی در بهترین وضعیت ممکن باشند
وی در واکنش به شنیده شدن اخباری مبنی بر سرمربیگری کارلوس کیروش در تیم ملی فوتبال تصریح کرد: درباره همه تیمهای ملی صحبت شد، اما در این خصوص (سرمربیگری کیروش در تیم ملی) بحثی انجام نشد.
برای هیئت رئیسه و فدراسیون مهم است که تمام تیمهای ملی در بهترین وضعیت ممکن در مسابقات پیش رو حضور یابند.
اسکوچیچ سرمربی تیم ملی است و متوجه اصرار روی برخی مسائل نمیشوم
سخنگوی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پاسخ به سؤالی پیرامون وضعیت نیمکت تیم ملی ایران بیان کرد: اسکوچیچ سرمربی تیم ملی است و اصرار شما بر تکرار یک موضوع را متوجه نمیشوم.
ما حاشیه را به وجود نمیآوریم؛ برخی دوستان گمانهزنی میکنند و در این باره سؤال میپرسند.
من بهعنوان سخنگوی فدراسیون فوتبال، آنچه را که اتفاق افتاده، توضیح میدهم.
فدراسیون بهترین تصمیم را برای همه تیمهای ملی میگیرد
اصولی در پاسخ به این پرسش که آیا خروج زودهنگام میرشاد ماجدی از جلسه هیئت رئیسه بهخاطر مخالفت با تصمیم اعضا درباره تیم ملی بود یا خیر، بیان کرد: او جلسهای با نمایندگان AFC یا فیفا داشت و نشست را به همین خاطر ترک کرد.
در مواقع مختلف گفتیم که فدراسیون بهترین تصمیم را برای همه تیمهای ملی میگیرد.
ادامه دارد ...