خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنعانی زادگان مصدوم شد/ حضور محمدی در تمرینات السیلیه- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 15 شهریور 1401 - 11:53
مدافع تیم ملی ایران در فاصله کمتر از سه ماه تا جام جهانی قطر دچار مصدومیت شد.
تيم،قطر،بازيكن،ديدار،الغرافه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم الاهلی فردا (چهارشنبه) در چارچوب هفته ششم لیگ ستارگان قطر به مصاف الوکره می‌رود که شجاع خلیل‌زاده را به دلیل اخراج در دیدار با الغرافه در اختیار نخواهد داشت.
روزنامه «العرب» قطر همچنین گزارش داد الاهلی ممکن است دیگر بازیکن ایرانی خود را نیز در اختیار نداشته باشد.
محمدحسین کنعانی‌زادگان در دیدار با الغرافه مشخص نیست و مدافع تیم ملی کشورمان کارهای درمانی خود را دنبال می‌کند.
وضعیت این بازیکن تا فردا مشخص خواهد شد.
همچنین سایت «الکوره» به نقل از منابع ویژه خود نوشت که مهرداد محمدی در تمرینات تیم السیلیه شرکت می‌کند و پیوستن او به این تیم قطعی شده است.
باشگاه العربی پیش‌تر با جذب رافینیا آلکانتارا از پاری‌سن‌ژرمن، او را جایگزین محمدی کرده بود.
این بازیکن ایرانی در دو بازی از پنج دیدار گذشته العربی در لیگ ستارگان قطر به میدان رفت و توانست دروازه الریان را باز کند.
انتهای پیام/