خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارهای جهادی سبب امیدآفرینی بین مردم و ناامیدی دشمن می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 شهریور 1401 - 11:47
ساری- فرمانده سپاه کربلا کارهای جهادی و محرومیت زدایی را سبب امیدواری مردم و ایجاد یاس و ناامیدی دشمن دانست و گفت: سه هزار پروژه عمرانی و اقتصاد مقاومتی در استان در دست اقدام است.
محروميت،زدايي،دشمن،نااميدي،حوزه،مسلمي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیاوش مسلمی پیش ازظهر سه شنبه در آئین تجلیل از فعالان عرصه محرومیت زدایی در استان مازندران با بیان این که دشمن با همه ابزارها و توانمندی‌ها درپی ایجاد ناامیدی بین مردم است، افزود: ناامیدی از اسلام و انقلاب از جمله اهداف دشمن است.
وی با اظهار این که محرومیت زدایی و کارهای جهادی سبب امیدواری بین مردم و ناامیدی دشمن می‌شود، گفت: همه ما در یک سنگر برای مقابله با دشمن قرار داریم.
وی با بیان این که بیش از سه هزار پروژه عمرانی، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی و آموزشی در حوزه محرومیت زدایی در حال اجرا است، افزود: هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای این حوزه اعتبار درنظر گرفته شده است.
سردار مسلمی گفت: ۳۳۰ میلیارد تومان در قالب قرارگاه برای احداث ۱۹ مجتمع آبرسانی درنظر گرفته شده است و علاوه بر این طرح‌های محرومیت زدایی مختلفی در دست اقدام است.
فرمانده سپاه کربلا یادآور شد: کارهای محرومیت زدایی در حوزه آب، راه روستایی، کشاورزی، ساخت خانه محرومان، عالم و غیره در حال اجرا است.