خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چگونه از قافله حسینی جا نمانیم؟- اخبار دین ، قرآن و اندیشه - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 14 شهریور 1401 - 18:11
حجت الاسلام والمسلمین ثمری گفت: باید برای عزاداری برای امام حسین علیه السلام نقش آفرین و در این مجالس و محافل تاثیرگذار باشیم.
حضرت،تسنيم،سيدالشهدا،ثمري،قافله،عبادت،السلام

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی ثمری سخنران و کارشناس مذهبی در برنامه «تکیه تسنیم» با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین و عشق و ارادت مردم به امام حسین(ع) اظهار داشت: عزیزان عزادار، حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه السلام بعد از ایام ماه مبارک رمضان -که خوابیدن در آن نیز عبادت است،- هیچ مجلس و محفلی در آن تسبیح و عبادت محسوب نمی‌شود مگر عزای حضرت سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که سراسر نور است.
وی با تاکید بر اینکه که باید برگزاری و اقامه حضرت سیدالشهدا(ع) جزء برنامه‌های زندگیمان باشد؛ یادآور شد: باید برای عزاداری برای امام حسین علیه السلام نقش‌آفرین و در این مجالس و محافل تاثیرگذار باشیم.
این سخنان مذهبی به روایت قدسی اشاره کرد و گفت: اگر کسی در این مسیر درهم یا دیناری هزینه کند؛ خداوند در این دنیا 70 برابر آن را به او برمی‌گرداند و سبب آمرزش و بخشش او-در عالم آخرت- خواهم شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین ثمری در توصیه‌ای اظهار داشت: حتماً به این مجالس توجه و توسل کنیم و این عبارت یَا لَیْتَنِی كُنْتُ مَعَکمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِیمًا را با مکرراً تکرار کنیم.
چراکه می‌شود با قافله کربلا سهیم و شریک بود، لیکن شرطش همراهی با این قافله است.
انتهای پیام/