خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی چهار موکب برای پذیرایی از زائران اربعین در کردستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 شهریور 1401 - 19:06
سنندج- مدیر کل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: با همکاری متولیان موقوفات، چهار موکب به منظور پذیرایی از زائرین اربعین در شهرهای سنندج، مریوان، بیجار و مرز باشماق دایر شده است.
زائران،موكب،مريوان،اربعين،شهر،باشماق

حجت الاسلام محمد کاروند در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای اولین بار شاهد عبور زائران اربعین حسینی از استان کردستان و مرز باشماق مریوان به کشور عراق هستیم و این سعادت نصیب مردم متدین استان شده است که میزبان کاروان‌های زائران اربعین در نقاط مرزی باشند.
وی افزود: در همین راستا و برای پذیرایی از زائران اربعین چهار موکب در شهرهای سنندج، بیجار، مریوان و مرز باشماق دایر شده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اعلام کرد: این موکب‌ها از محل نیات موقوفات مرتبط با نیت عزاداری ایام شهادت سید الشهدا امام حسین (ع) دایر شده و به مدت ۱۵ روز از زائران و عزاداران اربعین حسینی پذیرایی می‌کند.
حجت الاسلام کاروند گفت: موکب اجرای نیت موقوفات اهل سنت در خروجی شهر سنندج به سمت کرمانشاه در میدان جهاد این شهر آماده شده و فعالیت خود را از ۱۵ شهریور آغاز خواهد کرد.
وی افزود: ۲ موکب نیز در شهرستان مریوان راه اندازی شده که یکی در داخل شهر و دیگری هم در مرز باشماق مستقر شده است و موکب داخل شهر مریوان علاوه بر پذیرایی، ظرفیت اسکان زائران را نیز دارد.