خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس 32 واحد افت کرد- اخبار بازار سهام

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 13 شهریور 1401 - 15:53
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت 32 واحدی روبرو شد.
بازار،فرابورس،بيشترين،شاخص،واحد،قرار،نماگر

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 4میلیارد و 481میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 2هزار و 984میلیارد تومان در بیش از 256هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 32واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 426هزار و 908واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های بانک ملت، پتروشیمی پردیس و توسعه معادن و فلزات شد و در مقابل شرکت‌های ایران خودرو، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و گسترش نفت و گاز پارسیان با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3میلیارد و 103میلیون ورقه به‌ارزش 17هزار و 351میلیارد تومان در 179هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 17واحد رشد کرد و در ارتفاع 19هزار و 177واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری صبا تامین، آهن و فولاد غدیر ایرانیان و فولاد هرمزگان جنوب بیشترین اثر منفی بر این نماگر به نام بیمه پارسارگاد، صنعتی مینو و سنگ آهن گهر زمین شد.
انتهای پیام/