خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان بسیج: گروه های جهادی طلایه داران پیشرفت و سازندگی هستند- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 13 شهریور 1401 - 10:54
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: گروه های جهادی در سراسر کشور طلایه داران پیشرفت و سازندگی و محرومیت زدایی در گام دوم خواهند بود.
انقلاب،اجلاسيه،جهادي،فردوس،سليماني،سردار،اسلامي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از فردوس، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در اجلاسیه ملی جهادگران که با حضور مخبر، معاون اول رئیس جمهور، در حال برگزاری است اظهار داشت:گروه‌های جهادی برآمده از مردم‌، برای سربلندی و پیروزی مردم تلاش می‌کنند.
وی گفت: این اجلاسیه و این حرکت در عین حال یک رویداد بزرگ است و پرچم دار یک گفتمان است.
رئیس سازمان بسیج ‌افزود: تصور نمی‌کردیم یک دهه بعد از واقعه زلزله سال47 فردوس، انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و نظام عاشورایی انقلاب اسلامی به عنوان موهبت الهی به ملت ایران ارزانی بشود.
سردار سلیمانی بیان کرد: این حادثه بزرگ مرهون تفکرات انقلاب بود که نمونه بارز آن حرکت‌های جهادی رهبری انقلاب به فردوس است.
سردار سلیمانی گفت: برگزاری این اجلاسیه برای تاکید و تسریع بر این حرکت انقلابی و سازنده،گام دومی است که رویکرد امام مسلمین در سه دهه اخیر در دوران رهبری پیروزمندانه بر این تاکید کردند.
وی بیان کرد: باید تلاش کنیم بسترساز نقش آفرینی گروه های جهادی در پهنه گستره ایران اسلامی باشیم.
انتهای پیام/251