خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متقیان‌نژاد نایب رئیس کنفدراسیون جهانی پیلاتس شد

مهر | ورزشی | یکشنبه، 13 شهریور 1401 - 09:30
چهل و ششمین کنگره کنفدراسیون جهانی پیلاتس با انتخاب یک ایرانی به عنوان نایب رئیس این کنفدراسیون برگزار شد.
ايران،كنفدراسيون،جهاني،متقيان،نايب،كنگره،نژاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای همگانی، چهل و ششمین دوره کنگره کنفدراسیون جهانی پیلاتس از ۹ الی ۱۲ شهریورماه جاری در شهر مونشن گلادباخ آلمان برگزار شد که ایمان متقیان نژاد رئیس انجمن پیلاتس ایران نیز در آن حضور داشت.
این کنگره که در دو بخش آموزشی و تبادل نظر بین کشورهای عضو برگزار شد، با صحبت های «کیتی کوری» رئیس کنفدراسیون جهانی آغاز شد و سپس اعضای حاضر در کنار پلاک آرامگاه ژوزف پیلاتس حضور یافتند.
در رای گیری صورت گرفته برای ارکان چهار سال آینده ایمان متقیان نژاد نامزد نایب رئیسی اول شد و در رقابتی که با دکتر جانگ از کره جنوبی و رین از آلمان داشت توانست به عنوان نایب رئیس انتخاب شود.
متقیان نژاد در مورد برگزاری این کنگره و دستاوردهایی که برای پیلاتس ایران داشت گفت: علاوه بر این که نایب رئیسی این کنفدراسیون برای چهار سال دیگر به ایران رسید، ۱۰ نفر از مدرسینی که در آزمون جهانی شرکت کرده بودند موفق به دریافت گواهی قبولی شدند که این برای پیلاتس ایران مایه افتخار است.
وی ابراز امیدواری کرد با استفاده از دانش این مدرسین پیلاتس ایران بتواند جایگاه بهتری در کنفدراسیون جهانی داشته باشد.