خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهیه روزانه ۱۵۰۰۰ وعده غذایی در موکب سیدالشهدای سپاه کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 شهریور 1401 - 08:53
کرمانشاه- معاون آماد و پشتیبانی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه از تهیه روزانه ۱۵ هزار وعده غذایی در موکب سیدالشهدای سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه در قصرشیرین خبر داد.
موكب،نبي،اكرم،سپاه،حضرت،زائران،مرز

سرهنگ رسول احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برپایی موکب سید الشهدا (ص) از سوی سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، اظهار کرد: این موکب با نظارت فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) به منظور استفاده زائرانی که قصد عزیمت به زیارت عتبات عالیات از مرز خسروی را دارند برپا شده است.
وی افزود: برپایی موکب سیدالشهدا (ص) با فراهم کردن پنج سوله که هر کدام برای اسکان یک هزار زائر ظرفیت دارد همراه با تهیه وعده‌های صبحانه، نهار و شام از زائران پذیرایی می‌کند.
معاون آماد و پشتیبانی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: موکب سیدالشهدا زیر نظر سپاه حضرت نبی اکرم (ص) با فراهم کردن آشپزخانه‌ای با ظرفیت پخت روزانه در هر وعده پنج هزار نفر پک کاملی از ارائه خدمات را برای زائران در نظر گرفته و همچنین برای زائرانی که قصد تردد از مرز خسروی را دارند چند دستگاه اتوبوس به منظور انتقال آنها تا مرز فراهم شده است.
احمدی خاطرنشان کرد: در موکب سیدالشهدای سپاه حضرت نبی اکرم (ص) سوله‌ها ۲۰ روز پیش از شروع مراسم پیاده‌روی اربعین با کیفیتی بالا برای زائران آماده‌سازی شده است.
وی ادامه داد: به تناسب و هر سوله سیستم سرمایشی تعبیه شده و زیرساخت‌هایی مانند حمام، سرویس بهداشتی، تأمین آب معدنی به تعداد زیاد در محل اسکان تدارک دیده شده است‌.