خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله راکتی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 12 شهریور 1401 - 22:47
منابع سوری خبر دادند که صدای چندین انفجار از پایگاه غیر قانونی نظامیان تروریست آمریکایی در استان دیرالزور شنیده شده است. برخی منابع می‌گویند که سه راکت به این پایگاه اصابت کرده است.
آمريكا،پايگاه،سوريه،منابع،نظاميان،انفجار،حمله،ميدان

به گزارش مشرق، منابع محلی از وقوع انفجار در پایگاه غیر قانونی نظامیان تروریست آمریکایی در استان دیرالزور واقع در شرق سوریه خبر می‌دهند.
رادیو «سوریانا» به نقل از این منابع گزارش داد، صدای چند انفجار در پایگاه آمریکاییها در میدان نفتی «العمر» در شرق دیرالزور شنیده شده و شعله‌های آتش نیز در حال زبانه کشیدن است.
برخی منابع هم خبر دادند که پایگاه آمریکاییها در این منطقه، هدف سه راکت قرار گرفته است.
کانال تلگرامی صابرین نیوز گزارش داد که این حملات، با راکتهای ۱۰۷ میلیمتری فجر-۱ صورت گرفت.
هنوز آماری از تلفات این حملات منتشر نشده است.
پیش از این هم در سوم شهریور ماه جاری، پایگاه آمریکا در میدان نفتی «کونیکو» واقع در استان دیر الزور هدف حمله راکتی قرار گرفت.
پس از حمله راکتی به پایگاه آمریکا در میدان کونیکو صدای چند انفجار در این پایگاه به گوش رسید.
منابع محلی هم خبر دادند که نیروهای آمریکا به‌سرعت منطقه را بستند و همزمان با این اقدام، پرنده‌های نظامی آمریکا در محل حمله به پرواز در آمدند.
آمریکا در سال‌های گذشته به بهانه مقابله با تروریسم و داعش از شبه‌نظامیان جدایی‌طلب حمایت کرده و مناطق نفت‌خیز سوریه را تحت اشغال خود درآورده است.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ‌آمریکا پیشتر به صراحت گفته بود که حضور نظامیان آمریکا در سوریه به خاطر چاه‌های نفت است.
آمریکا علاوه بر نفت و گازوئیل به طور هفتگی مقادیر زیادی از غلات سوریه را برای مصارف نظامیان خود به کشورهای مجاور قاچاق می‌کند.