خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان قدس اشغالی

مهر | بین‌الملل | شنبه، 12 شهریور 1401 - 17:16
یک مرکز فلسطینی اعلام کرد که مسئولان رژیم صهیونیستی در ماه گذشته میلادی اقدامات ظالمانه را خود علیه ساکنان قدس اشغالی تشدید کرده اند.
بازداشت،قدس،شهرك،وادي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، مرکز داده های فلسطینی «وادی حلوه» در گزارشی اعلام کرد که مسئولان صهیونیست در ماه آگوست گذشته، ۳۴ مورد حکم تبعید علیه فلسطینان ساکن قدس اشغالی صادر کرده اند.
در این گزارش آمده است: مسئولان رژیم صهیونیستی همچنین ۱۴۸ فلسطینی را در قدس اشغالی بازداشت کرده اند که ۳۰ نفر از آنها کودک و ۷ نفر دیگر زن هستند.
مرکز وادی حلوه عنوان کرد: کانون اصلی بازداشت ها شهرک سلوان با ۳۷ مورد بازداشت و پس از آن بخش قدیمی قدس با ۲۳ مورد، مسجد الاقصی با ۱۹ مورد، شهرک عیسویه با ۱۶ مورد و شهرک طور هم با ۱۳ مورد بازداشت بوده است.
نظامیان رژیم صهیونیستی ماه گذشته عدنان غیث استاندار قدس را هم پس از حمله به منزلش در شهرک سلوان بازداشت کردند.