خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش معاملات در بورس منطقه ای کرمانشاه به 483 میلیارد ریال رسید- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 12 شهریور 1401 - 14:13
مدیر بورس منطقه ای استان کرمانشاه گفت: در معاملات این هفته تالار منطقه ای کرمانشاه، تعداد 95 میلیون سهم و حق تقدم، به ارزش 483 میلیارد ریال معامله شد.
معاملات،هفته،كرمانشاه،بيشترين،بهمن،ساسول

محمد بهمن در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در معاملات هفته منتهی به نهم شهریور ماه در تالار منطقه‌ای کرمانشاه، تعداد 95 میلیون سهم و حق تقدم، به ارزش 483 میلیارد ریال معامله شد.
بهمن گفت: در پایان معاملات هفته گذشته شرکت‌های سیمان داراب، صنعتی بهشهر، پالایش نفت بندرعباس، سرمایه‌گذاری ثبا تأمین، بورس اوراق بهادار تهران و بانک سامان بیشترین تقاضای خرید را داشتند.
وی عنوان کرد: همچنین در این هفته شرکت‌های زامیاد، سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی، پلیمر آریا ساسول، صندوق س.آرمان آتی کوثر و اسناد خزانه اسلامی بیشترین تقاضای فروش را داشتند.
بهمن گفت: در معاملات این هفته تالار منطقه‌ای کرمانشاه، بیشترین ارزش معاملات را شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، بانک سامان و اسناد خزانه اسلامی به خود اختصاص دادند.
وی افزود: کلاس‌های آشنایی با بورس هم به صورت آنلاین و رایگان برگزارمی‌شود و علاقه‌مندان در صورت تمایل به حضور در این دوره‌ها می‌توانند با شماره 38254527 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ی