خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق اعضای گروه هفت برای اجرای سقف قیمتی برای واردات نفت روسیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 11 شهریور 1401 - 18:47
قدرت‌های صنعتی گروه هفت امروز اعلام کردند به سرعت برای اجرای سقف قیمتی نفت وارداتی از روسیه حرکت خواهند کرد.
روسيه،نفت،گروه،سقف،اعلام

اعضای گروه صنعتی هفت اعلام کردند ضمن اجرای سقف قیمتی برای نفت وارداتی از روسیه به دنبال لغو تحریم‌ها علیه مسکو هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزرای دارایی گروه هفت در بیانیه‌ای بدون اشاره به سقف قیمتی برای واردات نفت از روسیه اعلام کردند: ما متعهد می‌شویم که هر چه سریعتر بر روی نهایی سازی و اجرای این تصمیم اقدام کنیم.
در ادامه این بیانیه آمده است: ما به دنبال ایجاد یک ائتلاف به منظور اثربخشی این تصمیم هستیم و از همه کشور‌ها می‌خواهیم که همچنان به دنبال واردات نفت و فرآورده‌های نفتی از روسیه باشند.
اعضای گروه هفت همچنین تاکید کردند قصد دارند این اقدام را با نظر گرفتن حد سقف قیمت یا کمتر از آن در برخی موارد انجام دهند.
اعضای گروه هفت اعلام کرده اند می‌خواهند با این کار تا حد ممکن از زیان‌های جنگ اوکراین به نفع روسیه بکاهند.
از سوی دیگر، وزیر خزانه داری آمریکا نیز ازتصمیم گروه هفت برای اعمال سقف قیمتی بر قیمت نفت روسیه استقبال کرد و مدعی شد این اقدام، مانعی برای جنگ مسکو علیه روسیه خواهد شد.
گفتنی است پییش از این، رسانه های خبری اعلام کردند بهای جهانی نفت پس از آنکه آمریکا مدعی شد پاسخ ایران سازنده نیست با افزایش ۲ درصدی همراه شده است.