سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شلیک ۱۱ گلوله به ساختمان فدراسیون فوتبال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 11 شهریور 1401 - 10:47
در یک حمله مسلحانه، ۱۱ گلوله به مقر فدراسیون فوتبال در ریوا شلیک شد.
حمله،تركيه،فوتبال،گلوله،فدراسيون،اصابت،استانبول

حمله مسلحانه به مقر فدراسیون فوتبال ترکیه در ریوا، شمال شرقی استانبول در حالی رخ داد که جلسه بین سران فوتبال ترکیه در حال جریان بود.
در نتیجه این حمله به کسی آسیبی نرسید و مقامات انتظامی دو مظنون این حمله را بازداشت کردند.
سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه گفت: «۱۱ گلوله به سمت ساختمان شلیک شد که ۵ گلوله به اتاق جلسات و دفتر رییس فدراسیون اصابت کرد.
به گفته وی، مظنونان این حمله حالت طبیعی نداشتند.»
هم‌چنین سایت فوتوماج گزارش داد که یکی از گلوله‌هایی به بالای سر حمیت آلتین تاپ، هافبک سابق ترکیه، بایرن مونیخ و رئال مادرید که اکنون یک پست ارشد در فدراسیون فوتبال ترکیه دارد اصابت کرد.
این بازیکن پیشین فوتبال در مصاحبه با روزنامه ملیت در مورد این حمله چنین توضیح داد: «به محض شنیدن صدای تیراندازی بلافاصله به زمین افتادیم.
اعضای هیات مدیره فکر می‌کردند من صدمه دیده‌ام.»
علی یرلیکایا، فرماندار استانبول گفت که تحقیقات گسترده‌ای در مورد گلوله باران این ساختمان آغاز شده است.
وی افزود: من این حمله مسلحانه را به شدت محکوم می‌کنم.