خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پامپئو با رهبر حامی دموکراسی‌خواه هنگ کنگ دیدار کرد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 27 اردیبهشت 1398 - 09:01
وزیر خارجه آمریکا با رهبر حامی دموکراسی در هنگ کنگ دیدار کرد.
هنگ،قانون،كنگ،دموكراسي،خارجه،آمريكا،كنگي

وزیر خارجه آمریکا با رهبر حامی دموکراسی در هنگ کنگ دیدار کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این دیدار میان مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا با مارتین لی، رهبر دموکراسی خواه هنگ کنگ در حالی صورت گرفت که فعالان هنگ کنگی به دنبال منحرف کردن و متوقف ساختن قانون پیشنهادی استرداد از سوی پکن هستند.
وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: پامپئو نگرانی خود را بابت این قانون پیشنهادی که تهدیدی علیه اجرای قانون در دولت‌شهر هنگ کنگ است، ابراز داشت.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: پامپئو حمایت خود را از مساله حمایت از حقوق بشر، آزادی‌های بنیادین و ارزش‌های دموکراتیک که بر اساس قانون اولیه تضمین شده است، ابزار داشت.
قانونگذاران هنگ کنگی وفادار به پکن به دنبال اجرایی کردن این قانون هستند که به مقام‌های این منطقه اجازه می‌دهد تا افراد متهم به ارتکاب جرایم از جمله خارجی‌ها را از این شهر به کشورهای دیگری که حتی توافق رسمی استرداد ندارند از جمله چین، مسترد کنند.
فعالان دموکراسی خواه هنگ کنگ نگران این هستند که با اجرای این قانون، حقوق آنها زیر پا گذاشته شود.
بیش از ۱۳۰ هزار تن از مردم دولت‌شهر هنگ کنگ چندین هفته علیه این قانون دست به راهپیمایی‌های اعتراض‌آمیز زدند که از زمان برگزاری راهپیمایی اعتراضی جنبش دموکراسی خواهانه موسوم به "چتر" در ۲۰۱۴ بزرگترین محسوب می‌شود.
انتهای پیام