خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

88 واحد صنفی در طرح برخورد با روزه‌خواری پلمب شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 23:46
رئیس پلیس امنیت عمومی استان اصفهان از پلمب 88 واحد صنفی در7 روز گذشته در شهر اصفهان خبر داد.
88 واحد صنفی در طرح برخورد با روزه‌خواری پلمب شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدحسن اسماعیلی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با روزه‌خواری و و برخورد با واحدهای صنفی متخلف در این حوزه مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی این پلیس با همکاری مراجع صدور مجوز طی مدت یک هفته گذشته طرح بازرسی از واحدهای صنفی را اجرایی کردند.
وی افزود: از اول ماه مبارک رمضان تا کنون از تعداد 894 واحد بازدید به عمل آمد که طی آن 348 مورد تذکر، 141 مورد تعهد و 225 مورد اخطار پلمب و 88 مورد پلمب انجام شد.
این مقام انتظامی بیان داشت: اجرای طرح مذکور از اول ماه مبارک رمضان تا آخرین روز تداوم خواهد داشت و با واحدهای صنفی متخلف برخورد قانونی می‌شود.
رئیس پلیس امنیت عمومی اصفهان با اعلام تداوم و تشدید این گونه برنامه‌ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و روزه‌خواری در صنوف، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ ت