دعوت از متخصصان ایرانی خارج از کشور/ثبت چندهزار درخواست در پلتفرم معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
یکی از راهکارهای جذب و استفاده از توانمندی دانشی و تخصصی ایرانیان خارج از کشور همکاری با آنها برای توسعه علمی و فناوری کشور است که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد.

یکی از راهکارهای جذب و استفاده از توانمندی دانشی و تخصصی ایرانیان خارج از کشور همکاری با آنها برای توسعه علمی و فناوری کشور است که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور یکی از راهکارهای جذب و استفاده از توانمندی دانشی و تخصصی ایرانیانی است که خارج از مرزهای ایرانی زندگی می کنند.
برنامهای که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتخاب شد تا به این شکل ظرفیتهای حرفهای و کارآمد این افراد به نیازهای داخلی متصل شود و توسعه علمی و فناوری کشور با کمک این توانمندیهای ارزشمند شتاب گیرد.
برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور از جمله پلتفرمهایی است که در جذب و ترغیب این افراد به فعالیت علمی و اقتصادی در ایران موفق عمل کرده و تاکنون بیش از 2 هزار نخبه را به کشور بازگردانده است.
«اشتغال در شرکتهای دانشبنیان»، «نظام وظیفه تخصصی»، «وام مسکن»، «ودیعه مسکن»، «جذب هیات علمی»، «برگزاری کارگاههای آموزشی و سخنرانی»، «فعالیتهای آموزشی و پژوهشی»، «فعالیت های فناورانه»، «فعالیت به عنوان استاد مدعو» از جمله مهمترین خدمات حمایتی است که ذیل این برنامه برای متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور که تمایل به همکاری با مراکز آموزشی و صنعتی کشور را دارند تعریف شده است.
براساس آخرین آمارها در حال حاضر 8 هزار و 410 درخواست همکاری، 693 درخواست تاسیس شرکت دانش بنیان، 3 هزار و 567 درخواست برگزاری سخنرانی و کارگاه، 2 هزار و 500 درخواست پسادکتری و 400 درخواست برای استاد مدعو در این سامانه ثبت شده است.
دانشآموختگان، متخصصان، کارآفرینان و اساتید ایرانی خارج از کشور که در حال حاضر ساکن ایران نیستند یا از تاریخ بازگشت آنها به کشور بیش از دو سال نگذشته باشد و حداقل به مدت یک سال خارج از کشور فعالیت کرده باشند؛ مخاطب این برنامه هستند.
انتهای پیام/