سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«شریان مکران» به چاپ سوم رسید

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 08 شهریور 1401 - 15:47
کتاب «شریان مکران» نوشته مهدی قزلی توسط نشر جام جم به چاپ سوم رسید.
كتاب،نفت،چاپ،مكران،گوره،جاسك،هرمز،شريان

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «شریان مکران» نوشته مهدی قزلی که روایتی از ساخت خط لوله هزار کیلومتری انتقال نفت از گوره به جاسک است، به‌تازگی توسط انتشارات موسسه مطبوعاتی جام جم به چاپ سوم رسیده است.
این کتاب که اواخر زمستان سال گذشته به بازار نشر وارد شد مورد استقبال خوانندگان قرار گرفت تا چاپ سوم خود را تجربه کند.
شریان مکران اثر مهدی قزلی است که پیش از آن کتاب‌های پرفروش قصه کربلا و پنجره‌های تشنه را نوشته بود و پش از این کتاب نیز، همپای مسافر اردیبهشت او وارد ویترین کتاب فروشی‌ها شد.
قزلی در این کتاب به سامان رسیدن یکی از ایرانی ترین ابرپروژه های تاریخ صنعت نفت را روایت کرده که در در شرایط سخت تحریم و کرونا و به دست متخصصان جوان کشور انجام شد
این کتاب با اینکه در مورد یک موضوع تخصصی نوشته شده شده است ولی روایت عمومی دارد و مخاطب ان فقط علاقمندان یا متخصصان حوزه نفت انرژی نیستند.
خط لوله گوره جاسک برای اولین بار نفت خام ایران را در ان سوی تنگه هرمز و در دریای عمان تحویل مشتری‌ها می‌دهد و اتمام آن علاوه بر ایجاد تفوق تجاری و اقتصادی در فروش و صدور نفت، تغییرات مهمی در شرایط سیاسی و امنیتی خلیج فارس و تنگه هرمز به نفع ایران ایجاد کرد.
چاپ سوم این کتاب در ۱۳۶ صفحه و با قیمت ۴۰ هزار تومان توسط نشر جام جم منتشر شده است.