خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 شهریور 1401 - 14:59
شیراز - طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند و ۶۳ نفر نیز به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
دوز،بيمار،ابتداي،تست،شيوع،مثبت

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۲۲۲ هزار و ۷۹ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۵۶ هزار و ۱۵۲ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۸۰۴ هزار و ۳۷۲ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۳۰ هزار و ۸۲۲ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۴۱۷ هزار و ۷۰۷ مورد تست سریع انجام شده و ۱۲۵ هزار و ۳۳۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۶۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۳۸۲ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۶۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.
متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو مورد جدید فوتی کووید ۱۹ در فارس ثبت شده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هشت هزار و ۱۱۹ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۴۶ هزار و ۳۱ هم استانی مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب چهار دوز، به هشت میلیون و ۲۵۸ هزار و ۴۱۷ دوز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۳۱ هزار و ۴۳۰ دوز نوبت اول، سه میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۶۵ دوز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۷۸۰ دوز نوبت سوم و ۱۱۹ هزار و ۳۴۲ دوز یادآور واکسن بوده است.