خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروه آمرین در حرم مطهر شاهچراغ(ع) تشکیل شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 08 شهریور 1401 - 11:54
تولیت آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع) گفت:دستگاه های متولی امر فرهنگ لازم است نسبت به تبیین، توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیش از پیش توجه داشته باشند که حرم مطهر شاهچراغ(ع) نیز با تشکیل گروه آمرین، اقدامات خوب و قابل توجهی را دنبال می کند.
قانون،برخورد،حجاب،فارس،خانواده،فرهنگ،متدينين،المسلمين،موسي،ا ...

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز؛ ضمن ابراز تأسف بروز اتفاقاتی که در روزهای اخیر در این شهر رخ داده؛ به ویژه نسبت به ساحت خانواده معظم شهدا، اظهار داشت: بروز چنین مسائلی خاطر بسیاری از مردم را مکدر می‌کند.
تولیت آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع) افزود: قطعاً رسانه‌های بیگانه و جریان‌های وابسته به این‌ها ضمن نشانه گرفتن اعتقادات، باورها، اخلاق، فرهنگ و سنت اصیل ایرانی و اسلامی جامعه‌ها در حال تلاش برای شکل دادن یک هجمه تمام عیار فرهنگی هستند.
وی گفت: کشف حجاب یک گناه و قانون‌شکنی علنی است که به لحاظ شرعی حرام و از جهت قانون هم یک قانون شکنی محسوب می‌شود لذا لازم است متولیان امر با اینگونه حرکت‌های وقیحانه برخورد کنند.
حجت‌الاسلام و المسلمین کلانتری تصریح کرد: با توجه به اینکه موضع همه مومنین در این مثال مشخص است، دشمنان در تلاش هستند که این چنین مواضعی را کتمان کنند، ضمن اینکه دستگاه‌های قضایی برخورد جدی را با مسببان این نوع حرکت‌ها دارند لازم است مردم متدین و انقلابی را در جریان برخورد قرار دهند و دستگاه‌های متولی امر فرهنگ لازم است نسبت به تبیین، توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیش از پیش توجه داشته باشند که حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) با تشکیل گروه آمرین، اقدامات خوب و قابل توجهی را نسبت به نشر ارزش‌های اسلامی و معارف حجاب داشته است.
سردار یداله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس نیز در این باره گفت: آنچه که در شیراز اتفاق افتاد برای جریان انقلابی و ارزشی و متدینین سخت و سنگین بوده است.
وی با بیان اینکه تذکر و مطالبه خانواده شهید براساس قانون و تکلیف دینی بوده است، گفت: مسئولان انتظامی فارس این مسئله را در اسرع وقت پیگیری کرده و دستگاه قضایی نیز با خاطیان برابر قانون و در مسیر قانونی برخورد خواهد کرد.
فرمانده سپاه فجر فارس گفت: جریان ارزشی همواره مُقید به چارچوب قانون است و ما نیز از همه دلسوزان و متدینین که از خانواده این شهید بزرگوار اعلام حمایت کرده‌اند تشکر می‌کنیم.
انتهای پیام/424