خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت فرهنگ و ارشاد ۳۰۰ پروژه نیمه‌تمام در کشور دارد

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 08 شهریور 1401 - 01:54
رئیس اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر این وزارتخانه ۳۰۰ پروژه نیمه‌تمام در سطح کشور دارد که از این تعداد ۴۰ پروژه دارای ردیف ملی است.
فرهنگ،فرهنگي،ارشاد،وزارت،اسلامي،هنري،موردنياز،مجتمع

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت‌حیدریه، محمدرضا برکت رئیس اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ظهر امروز در حاشیه بازدید از مجتمع فرهنگی و هنری تربت‌حیدریه در جمع خبرنگاران با اذعان به اینکه سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم تأمین عادلانه و تقویت سبد فرهنگی خانوارها در اقصی نقاط کشور است، اظهار کرد: بر این اساس تأکید مقام عالی وزارت تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع‌های فرهنگی و هنری است.
وی با اشاره به افتتاح تالار مرکزی ارومیه، گفت: در هفته جاری و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مجتمع فرهنگی و هنری ساری افتتاح می‌شود و بهره‌برداری از مجتمع‌های فرهنگی اراک، یزد و کرمان تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد.
رئیس اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: هرچند برای ایجاد حس امیدآفرینی در شهروندان و به‌طور اخص در حوزه فرهنگ و هنر اعتبارات موردنیاز در نظر گرفته‌شده، اما درعین‌حال در پیوند با اجرای برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعامل سایر دستگاه‌های اجرایی، موردنیاز است.
برکت با اشاره به اینکه حدود ۶۰۰ پروژه عمرانی در کشور نیازمند بازسازی و ترمیم است که برای این مهم حداقل 7 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، بیان کرد: در حال حاضر بالغ‌بر ۳۰۰ پروژه نیمه در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد ۴۰ پروژه دارای ردیف اعتباری ملی است.
وی در خصوص مجتمع فرهنگی و هنری تربت‌حیدریه خاطرنشان کرد: در کارگروه ویژه‌ای در مشهد رفع مشکلات فنی جمع‌بندی و برای اعتبار موردنیاز برآورد خواهد شد.
انتهای پیام/س