خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد در سال جاری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 07 شهریور 1401 - 15:41
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: در سال جاری تعهد کمیته امداد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی با منابع ۲۵ هزار میلیارد تومان از تبصره ۱۶ است.
امداد،كميته،دانش،منابع،شركت،بنيان،شغلي

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
مرتضی فیروزآبادی گفت : در سال گذشته ۳۰۱ هزار فرصت شغلی در کمیته امداد ایجاد و منابع آن نزدیک به ۹۰ درصد توسط بانک ها تخصیص داده شده است .
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت : در سال جاری تعهد کمیته امداد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی با منابع ۲۵ هزار میلیارد تومان از تبصره ۱۶ است که در تلاش هستیم با مساعدت بانک ها منابع کافی جذب و فرصت شغلی ایجاد شود.
وی افزود: به جهت اینکه در کمیته امداد، کار فقط صرفا تخصیص منابع و اهدای تحصیلات نباشد ، اقداماتی در دست انجام است ، که این منابع به هدف اصابت کند و تبدیل به مشاغل بهینه شود ، بنابراین با توجه به شعار سال ، هدف کمیته امداد همکاری با شرکت های دانش بنیان است .
فیروزآبادی گفت : اکنون شرکت های دانش بنیانی داریم که آموزش های آنها نوین خوب و تضمینی است و زمانی کار را پایان یافته میدانند که قرار دادی با فرد بسته شود ،
وی ادامه داد : برای مثال در زمان حال آزاد کاری سهم بالایی در بازار کار دارد ، پس بنابراین ما در تلاشیم از کسب و کارهای نوین که فرصت شغلی ایجاد کرده اند استفاده کنیم و یا محصولات ابزار کار تولید داخلی که توسط شرکت های دانش بنیان تولید شده است را به چرخه کار اضافه کنیم و از شرکت های دانش بنیان یاری بگیریم .
به گفته‌ی فیروزآبادی، اگر در کمیته امداد مبلغ تسهیلاتی برای دام پرداخت میشود ، در جهت اصلاح نژاد دام هم باید از دانش شرکت های دانش بنیان هم استفاده شود.