خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخی بانک‌ها تسهیلات را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار نمی‌دهند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 شهریور 1401 - 15:30
بوشهر - فرماندار دشتی گفت: برخی بانک‌ها به موقع تسهیلات لازم در اختیار سرمایه گذاران قرار نمی‌دهند که همین موضوع باعث تأخیر در افتتاح پروژه‌ها شده است.
شهرستان،هفته،دولت،دشتي،فرماندار،بحراني،دشمنان،تقدير

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دشتی با تبریک هفته دولت از تلاش‌ها و اقدامات مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارکنان تقدیر کرد و اظهار داشت: در طول ۴۰ سال دشمنان تمام تلاش خود را کردند تا نظام ساقط شود و در این راستا از هر شیوه‌ای استفاده کردند تا بین مسئولین و مردم شکاف ایجاد شود ولی با درایت و رهبری داهیانه امامین تمامی نقشه‌های آنها نقش بر آب شده است.
فرماندار دشتی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در هفته دولت افزود: در هفته دولت امسال شاهد افتتاح و اجرای ۸۸ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۶۴۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان بودیم.
بحرانی ادامه داد: اعتبارات هفته دولت امسال به نسبت سال گذشته رشد ۱۰ برابری داشته است و این در حالی است که کشور دچار مشکلات اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه دشمنان است.
وی با تاکید بر اینکه همواره باید قدردان مردم نجیب و با وفا شهرستان باشیم، گفت: انتظار داریم بانک‌ها تلاش بیشتری کنند تا اعتبارات به موقع پرداخت و طرح‌ها به بهره برداری برسد.
فرماندار دشتی با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌های عامل در حوزه سرمایه گذاری گفت: برخی بانک‌ها به موقع تسهیلات لازم در اختیار سرمایه گذاران قرار نمی‌دهند که همین موضوع باعث تأخیر در افتتاح پروژه‌ها شده است.
در پایان با اهدای هدایا و لوح تقدیر از مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی شهرستان تجلیل به عمل آمد.