خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۸طرح عمرانی، صنعتی و خدماتی در سردشت به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 شهریور 1401 - 10:41
ارومیه- با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در شهرستان سردشت ۳۸ طرح عمرانی ،صنعتی و خدماتی به بهره برداری رسید.
اعتبار،ريال،بهره،روستاي،مرزي،افتتاح،گاز،گازرساني،نعمت

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه گازرسانی به شهر میرآباد که یکی از سخت‌ترین و بزرگترین پروژه‌های شرکت ملی گاز در شمال‌غرب کشور بود با خط تغذیه ۴۹ کیلومتری و اجرای ۱۰۸ هزار و ۵۳۶ متر شبکه با هزینه ۲۹۰ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید و هزار و ۵۵۹ خانوار از نعمت گاز بهره مند شدند.
گازرسانی به سه روستای مرزی و سخت گذر زیوه، توژل و دیوالان با اجرای ۱۷ هزار و ۵۲۰ متر لوله گذاری و با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
با افتتاح این طرح ۲۱۷ خانوار از روستاهای مرزی از نعمت گاز بهره مند شدند.
کلنگ گازرسانی به ۳۹ روستای محورهای احمدبریو، لیلانه، کانی زرد، ساوان، چکو و زمزیران شهرستان با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان به زمین زده شد با اجرای این پروژه ۲ هزار و ۷۵۲ خانوار از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.
کارخانه دانه بندی شن و ماسه که توسط بخش خصوصی با ظرفیت ۶۰ هزار تن در سال و در مساحتی به متراژ ۶ هزار مترمربع با اشتغالزایی ۱۰ نفر و با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال احداث شده بود افتتاح و راه‌اندازی شد.
از پروژه‌های بنیاد مسکن، طرح هادی در ۴ روستای مرزی بناوه، ولیو، جبرند و گویزیله شامل جدول گذاری، آسفالت و بهسازی معابر، دفع آب‌های سطحی با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
افتتاح ۳۰ مسکن در روستاهای مختلف که مقاوم سازی و بهسازی شده بود با اعتبار بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، اعطای ۱۰ جلد سند مالکیت روستایی در شهرستان سردشت از پروژه‌های بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی به خانواده‌های مساکن روستایی، افتتاح اقامتگاه بوم گردی روستای مرزی شلماش با متراژ ۱۵۰ مترمربع در سه طبقه و با ۱۲ اتاق و با اعتبار کلی بیش از ۱۰ میلیارد ریال نیز از دیگر برنامه‌های هفته دولت امروز در سردشت بود.
همچنین امروز کلنگ مخزن ذخیره هزار مترمکعبی آب شرب شهر نلاس از توابع بخش وزینه با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات تنش آبی به زمین زده شد.