اردبیل میزبان مسابقات دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان کشور شد
فارس
|
استانها
|
پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 18:45
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از میزبانی رقابتهای دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان کشور و انتخابی تیم ملی در اردبیل خبر داد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از میزبانی رقابتهای دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان کشور و انتخابی تیم ملی در اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهرام آقاخانی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسابقات دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان کشور و انتخابی تیم ملی اوایل تیرماه سالجاری در اردبیل برگزار میشود.
وی بیان کرد: در این رقابتها بیش از ۲۰۰ دوومیدانی کار ناشنوا حضور خواهند داشت و با توجه به انتخابی تیم ملی انتظار مسابقاتی پرهیجان و نفسگیر را خواهیم داشت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اظهار داشت: نفرات منتخب این رقابتها در قالب تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان کشور به مسابقات قهرمانی آسیا در هنگ کنگ اعزام خواهند شد.
انتهای پیام/3463/526/ر