خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت حضور رئیس بانک مرکزی در جلسات هیأت عالی بانک مرکزی

فارس | سیاسی | یکشنبه، 06 شهریور 1401 - 16:34
با تصویب نمایندگان مجلس، حضور رئیس کل بانک مرکزی یا قائم مقام وی (در صورت فقدان رئیس کل) در جلسات هیأت عالی بانک مرکزی ضروری اعلام شد.
هيأت،رأي،جلسات،قائم،مقام،اعضاي،نفر

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه 6 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش شوردوم کمیسیون اقتصادی در مورد طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران با ماده 9 این طرح با 174 رأی موافق، یک رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 210 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
در ماده 9 این طرح آمده است:
‌الف.
جلسات هیأت عالی با حضور دوسوم اعضاء رسمیت می‌‌یابد و تصمیمات آن با رأی موافق حداقل چهار عضو اتخاذ می‌گردد.
حضور رئیس کل یا قائم مقام وی (در صورت فقدان رئیس کل) در جلسات هیأت عالی ضروری است.
ب.
دبیرخانه هیأت عالی در حوزه قائم مقام رئیس‌کل مستقر می‌شود.
قائم مقام رئیس‌کل به‌عنوان دبیر هیأت عالی بدون حق رأی در جلسات شرکت می‌کند.
پ.
جلسات هیأت عالی حداقل دو بار در ماه تشکیل می‌شود.
جلسات فوق‌‌العاده هیأت عالی به درخواست رئیس‌کل یا حداقل دو عضو دیگر هیأت عالی تشکیل می‌شود.
ت.
اعضای هیأت عامل و سایر اشخاص مرتبط با موضوع جلسه، به تشخیص رئیس‌کل، می‌توانند بدون حق رأی در جلسات هیأت عالی شرکت کنند.
ث.
دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس، یک نفر از بین اعضای کمیسیون‌ اقتصادی و یک نفر از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، و دادستان کل کشور یا معاون وی به‌عنوان ناظر و بدون حق رأی در جلسات هیأت عالی شرکت می‌کنند.
این افراد، مشمول قواعد مدیریت تعارض منافع هستند.
انتهای پیام/