خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست شورای امنیت فردا درباره افغانستان برگزار می‌شود

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | یکشنبه، 06 شهریور 1401 - 15:12
شورای امنیت سازمان ملل قرار است فردا نشستی درباره وضعیت انسانی افغانستان پشت درهای بسته برگزار کند.
افغانستان،ملل،سازمان،امنيت،برگزار

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، قرار است شورای امنیت سازمان ملل نشستی درباره اوضاع افغانستان برگزار کند.
این نشست روز دوشنبه، ۷ شهریور، به درخواست روسیه، پشت دروازه‌های بسته برگزار می‌شود.
وضعیت اقتصادی و انسانی و سایر پیامدهای حضور نظامی آمریکا و ناتو در افغانستان در این نشست به بحث گرفته می‌شود.
مارتین گریفیتث، معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه نیز توضیحاتی در مورد افغانستان ارایه خواهد کرد.
همچنین برخی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل ممکن است از جامعه بین‌المللی بخواهند تا بودجه بیشتری برای رفع نیازهای بشری در افغانستان فراهم کند.
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت انسانی در افغانستان در حالی برگزار می‌شود که چندی پیش اعضای این شورا روی موضوع تمدید معافیت سفر مقام‌های طالبان به توافق نرسیدند.
انتهای پیام/ ر